Despre noi

SC CITADIN PREST SA, cu sediul în localitatea Târgu Mureș, strada Dezrobirii nr.65, a fost înființată în anul 1995 și are ca obiect principal de activitate construcția, reparațiile, modernizările și întreținerea de drumuri  și autostrăzi. Produsele și serviciile societății au ca principală piață teritoriul României.

Începând cu anul 2000, societatea s-a privatizat, prin preluarea pachetului majoritar de acțiuni de către Domnul Director General COSTIN LAUREAN. Astfel a început o nouă “eră” în istoria societății, bazată pe modernizarea și specializarea în domeniul principalului obiect al activității. În decursul anilor, s-au achiziționat utilaje de ultimă generație și personalul a fost calificat prin cursuri de specializare.

Societatea îsi desfășoară activitatea administrativă în clădirea situată în localitatea Târgu Mureș, strada Dezrobirii nr.65, aceasta dispunând de o arhitectură modernă si este dotată  cu utilități și sisteme de ultimă generație.

S.C. CITADIN PREST S.A. are implementate sistemele de management al calității și de mediu conform standardelor ISO și QMARK.

Societatea dispune de o bază materială de utilaje și echipamente de ultimă generație printre care  amintim: Stația de preparare a mixturilor asfaltice  complet automatizată; mașini și utilaje pentru execuție de drumuri și un parc auto performant.
Stația de preparare a mixturilor asfaltice, LINTEC, este amplasată în strada Dezrobirii nr.82, acesta fiind un punct secundar de activitate al societății; de asemenea, pe aceeași stradă, este situat parcul auto al societății.

Baza tehnico-materială este implementată de un personal calificat, formând astfel un colectiv performant și foarte bine pregătit.
Punând accent pe servicii și execuții de lucrări cu responsabilitate, operativitate și calitate – societatea are certitudinea servirii impecabile a clienților și satisfacerea tuturor cerințelor acestora.

Societatea, prin lucrările efectuate a dat dovadă de profesionalism și a convins clienții despre capacitatea și seriozitatea  după care se ghidează.

S.C. CITADIN PREST S.A. a primit din anul 2001, anual, Diploma de excelență în afaceri și Diploma Topul Firmelor, distincții oferite de către Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș.